Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

PIATRA NATURALA DECORATIVA ORNAMENTALA CUBICA

 
 

PIATRA CUBICA

Desi asfaltul are cea mai mare raspandire in zilele noastre pentru pavarea drumurilor si imbunatatirea circulatiei rutiere, piatra cubica isi gaseste totusi o intrebuintare eficienta la aleile sau drumurile din centrele vechi ale diverselor orase.
Care este intrebuintarea: piatra cubica este o piatra rezistenta ce nu necesita schimbarea frecventa, are o aderenta buna si este foarte fiabila.

Pavajul cu piatra cubica din piatra naturala tip vulcanic este cel mai intalnit, insa nu putem generaliza in acest sens.. Piatra cubica este potrivita pentru pavajul aleilor si zonelor trafic intens.

Piatra cubica este de natura bazaltica foarte dura,rezistenta la compresiuni/uzura cu culori variabile de la gri la maro,bej,etc.
Piatra cubica este cioplita manual cu grosimi intre 4-7cm/15x15cm, 10x10cm, etc. (laturi regulate si rezistenta la trafic de peste 50 tone)

Va invitam sa consultati si galeria foto de pe site pentru a vedea cateva lucrari reprezentative pentru produsele realizate din piatra cubica.

DETALII LA 0722.555.743 !!!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one